BLOG

Miért olyan népszerű a Csepel női kerékpár?

2020.07.23 13:33

Sport, elegancia, kényelem, munka. Nőként szeretünk sportosnak látszani, ugyanakkor csinosnak, de szeretjük a kényelmet is, és ha a munkába frissen érkezünk. Igyekszünk mindig a legjobb formánkat hozni, praktikus, de mutatós kiegészítőket választani a mindennapjainkhoz, és persze kifelé a kiegyensúlyozottságunkat kommunikálni.

Ilyen elvárásokkal önmagunk felé nagyjából két lehetőségünk marad a közlekedést illetően: séta vagy biciklizés. Egyre többen döntenek a kerékpár mellett, nőként pedig lehetőségünk van már női bicikli vételére is. Az alacsony átlépésű váz, és a magasított ülés megkönnyíti a nők számára a tekerést, ráadásul nem csak sportruházatban, de akár szoknyában, kiscipőben is megtehetjük ezt.

Magyarországon az egyik legnépszerűbb biciklimárka a Csepel. A vállalat 1928 óta foglalkozik kerékpárgyártással, így nem is csoda, hogy bőven van már benne rutinja. Kerékpárjaik minőséget képviselnek és strapabíróak – hosszútávra tervezhetünk velünk. Az elegáns Csepel női kerékpár nem csak egy közlekedési eszköz lehet számunkra a hétköznapokban, de egyedi és praktikus kiegészítőnk is akár. Emellett készítenek városi kerékpárt nőknek is, így nyugodtan elfelejthetjük a dugóban ülést és bosszankodást. Hogy miért választjuk egyre többen a Csepel női kerékpárjait? Mert megbízhatóak és dizájnosak, e két tulajdonság pedig már önmagában lenyűgöz bennünket.

Hétvégén sem kell a falhoz állítanunk kedvenc bringánkat, hiszen létezik már masszívabb trekking kerékpár nőknek is, amivel akár az erdőben vagy egy tó körül is tekerhetünk.

A biciklizés nagyszerű kikapcsolódás, ráadásul egészséges is: serkenti a vérkeringést, javítja a légzéstechnikát és jótékony hatással bír az agyra. Ezek után nem csoda, ha a biciklivel érkező kollégák fittnek tűnnek már reggel korán.

Ha hosszútávra keresel társat a mindennapi teendőidhez, a Csepel női kerékpárok között érdemes keresgélned. Amellett, hogy kényelmesek és ízlésesek is, élmény velük a bicajozás. Kell ennél jobb eszköz egy nőnek?

Webáruház készítés