BLOG

Ezekkel a kiegészítőkkel turbózhatod fel a kerékpárodat

2020.05.04 09:45

Biztosan Neked van a környéken közel s távol a legszuperebb bringád. Nem vitatjuk, hiszen nem véletlen, hogy blogunkra tévedtél. Lehetsz a kerékpározás szerelmese, a tekerés királynője, de az is meglehet, hogy most szántad rá magad egy egyedi női kerékpár vásárlására. Bárhogy is legyen, egy biztos, szereted a szép, kényelmes, biztonságos kerékpárokat, ezért is böngészed most blogunkat és/vagy bicikli webshopunk felhozatalát.


Ezekkel a kiegészítőkkel turbózhatod fel a kerékpárodat

Mindegy, hogy startra készen vár otthon egy bicikli vagy még csak most ismerkedsz a különféle típusokkal és vázméretekkel, gondolnod kell a megfelelő biztonsági előírások betartása mellett arra is, hogy minél kényelmesebbé tedd a két keréken töltött időt. Ehhez ajánlunk most néhány hasznos kiegészítőt, trendi eszközt, amivel csak fokozhatod a kerékpározás élményét.

Hozd ki a maximumot a kerékpárodból!

Első vagy hátsó kosár

Számos előnye van annak, ha kosár van a bicikliden. Könnyebben megy a bevásárlás, mert nem kell a megtömött szatyrokat egyensúlyoznod a bicikli kormányon. Ráadásul, ha szereted magaddal vinni mindenhová kistestű kutyádat is, könnyedén tudod szállítani egy praktikus, mutatós kosárban.

Biciklis gyerekülés

Kisgyerekeseknek nélkülözhetetlen kiegészítő, főleg ha Te hordod a család legkisebb tagját oviba vagy iskolába. Minőségi gyereküléseinkben megbízhatsz, gyermekedet mindig biztonságban tudhatod, így neked csak az utat kell figyelni.

Nyeregtáska

Praktikus kiegészítője a biciklis mindennapoknak, főleg ha egy percre sem válsz meg imádott kétkerekűdtől. A nyeregtáskával kiválható a hátizsák vagy az oldaltáska, így minden mehet ezentúl a nyeregtáskába.

Csengő

A csengő nemcsak a forgalomban lehet segítségedre, de mutatósabbá is teheted ezzel a kerékpárodat. Sok gyalogos figyelembe se veszi, hogy biciklisávon sétál, így velük néhány csengetéssel tudathatod, hogy közeledsz a hátuknál.

Webáruház készítés