BLOG

Igazából úgy is feltehetjük a kérdést, hogy milyen a jó versenybicikli, mert legyen szó akár nőknek, akár férfiaknak készült változatokról, lényegében ugyanazt kell hozniuk.

Milyen a jó női országúti kerékpár?

Sport, elegancia, kényelem, munka. Nőként szeretünk sportosnak látszani, ugyanakkor csinosnak, de szeretjük a kényelmet is, és ha a munkába frissen érkezünk. Igyekszünk mindig a legjobb formánkat hozni, praktikus, de mutatós kiegészítőket választani a mindennapjainkhoz, és persze kifelé a kiegyensúlyozottságunkat kommunikálni.

2020.05.25 09:45

Ugyan az esztétikum messze nem a legutolsó szempont, a kerékpárunkra elsődlegesen azért mégiscsak úgy gondolunk, mint egy praktikus célokat szolgáló közlekedési eszközre, amely felépítésével, illetve felszereltségével a kényelmes és biztonságos utazást hivatott szolgálni.


5+1 egyedi kerékpárdizájn

A városi dugókban való feszült várakozás vagy a nyüzsgő átszállások során gyakran jut eszünkbe, hogyan lehetne ezt a kellemetlen hercehurcát elkerülni. Nagyon egyszerűen: kerékpárra szállunk, és élvezzük a tekerés számtalan jótékony hatását, a célpontra pedig nyugodtan, gyorsan, könnyen, tiszta gondolatokkal és frissen érkezünk meg.


Tíz érv a kerékpározás mellett

Még a mostani nehéz és szokatlan helyzetben is, amikor a mozgásunk többféle módon korlátozott és szűkített, van egy aduász a kezünkben, amit csak elő kell vennünk, és máris minden sokkal jobb lesz. Hát persze, hogy a kerékpárról van szó, amivel elkerülhetjük a tömegközlekedést, és sportolás közben biztonságos távolságot tarthatunk társainktól. Ha a bicikli mellett döntünk, nem kényszerülünk hosszan sétálni a korlátozás ideje alatt, és adott esetben autóba sem kell ülnünk. Így máris sokat tettünk a környezetünkért és magunkért, hiszen mozogtunk, és a levegőt sem szennyeztük.


Biztonság és egymásra figyelés

Biztosan Neked van a környéken közel s távol a legszuperebb bringád. Nem vitatjuk, hiszen nem véletlen, hogy blogunkra tévedtél. Lehetsz a kerékpározás szerelmese, a tekerés királynője, de az is meglehet, hogy most szántad rá magad egy egyedi női kerékpár vásárlására. Bárhogy is legyen, egy biztos, szereted a szép, kényelmes, biztonságos kerékpárokat, ezért is böngészed most blogunkat és/vagy bicikli webshopunk felhozatalát.


Ezekkel a kiegészítőkkel turbózhatod fel a kerékpárodat

Úgy tartják, egy szép cipő, egy mutatós táska, de még egy jó ízléssel megválasztott ékszer is öltözteti a nőket. Ugyanez igaz a kerékpárokra is.


Női kerékpár – több egy egyszerű közlekedési eszköznél

Webáruház készítés