BLOG

Biztonság és egymásra figyelés

2020.05.04 09:45

Még a mostani nehéz és szokatlan helyzetben is, amikor a mozgásunk többféle módon korlátozott és szűkített, van egy aduász a kezünkben, amit csak elő kell vennünk, és máris minden sokkal jobb lesz. Hát persze, hogy a kerékpárról van szó, amivel elkerülhetjük a tömegközlekedést, és sportolás közben biztonságos távolságot tarthatunk társainktól. Ha a bicikli mellett döntünk, nem kényszerülünk hosszan sétálni a korlátozás ideje alatt, és adott esetben autóba sem kell ülnünk. Így máris sokat tettünk a környezetünkért és magunkért, hiszen mozogtunk, és a levegőt sem szennyeztük.


Biztonság és egymásra figyelés

A gyerekek számára szintén kiváló időtöltés a bezártságból való kiszakadásra, ha keresünk egy nyugodt helyet, ahol kedvükre körözhetnek – és ezzel az idősek egészségét is védjük, ha a számukra könnyebben elérhető parkokat egy időre még elkerüljük.

A legjobb a kerékpár

A fentiek tükrében még inkább garantált, hogy egy strapabíró női trekking kerékpár hosszú ideig sok-sok örömet szerez majd számunkra és az egész család számára is. A kerékpár, most láthatjuk, ugyanúgy hűséges társunk lehet a nehéz helyzetekben, mint a mindennapokban. A varázslatos benne az, hogy mindig tartogat meglepetéseket, és mindig van hova emelni a tétet. Ha már unjuk a megszokott útvonalakat és helyeket, csak feldobjuk a bringákat a kocsira, és izgalmas, új bicikliutakat fedezhetünk fel egy tóparton vagy folyó mentén. A kalandos domboldalakon a feltekerés után a jól megérdemelt gyümölcs vár: lefelé, mint a madár, úgy suhanhatunk szabadon, vidáman és önfeledten.

Webáruház készítés